Staatsloterij Review

7.7

Awesome

5.6

User Avg

Staatsloterij

De Staatsloterij is de grootste en tevens de oudste loterij in Nederland en word georganiseerd door Stichting Exploitatie Nederlandse Loterij. Iedere maand vind er een trekking plaats en krijgt Nederland er weer een nieuwe miljonair bij. Lees hier onze review, beoordelingen van spelers of deel jouw klacht op ons forum.

Opgericht in:
Licentie:

De Staatsloterij is Nederlands grootste loterij en wordt georganiseerd door Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij. Tevens is het ook de oudste loterij van Nederland. De geschiedenis van deze loterij gaat terug naar 1726. Tegenwoordig kan je op elke hoek van de straat een lot kopen om mee te doen met de loterij. De loterij is iedere 10e van de maand en er zijn ook nog speciale trekkingen zoals de Koningsdagtrekking, Oudejaarstrekking en nog andere trekkingen. Onze recensie zal gaan over de betrouwbaarheid en bereikbaarheid van de website. De Staatsloterij valt overigens ook onder de Nederlandse loterij, waar andere populaire kansspelen zoals de Lotto & Miljoenenspel ook onder vallen.

Wanneer u meer wilt weten over de geschiedenis en het onstaan van de Staatsloterij kunt u altijd terecht in onze kennisbank.

Veilig meedoen met de loterij

De Staatsloterij is de grootste loterij van Nederland. Alles moet dus zeker veilig en volgens de regels verlopen. De Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij heeft een vergunning om deze loterij aan te bieden in Nederland. Voor deze vergunning moeten zij zich aan strenge regels voldoen van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Hierdoor kunt u er vrijwel zeker van zijn dat u veilig en betrouwbaar met deze loterij kan meedoen.

Staatslot kopen

Een Staatslot kan je op verschillende manieren kopen. Dit kan op de oude manier (bij een sigarenboer of boekenhandel), of u kunt eenmalig online een staatslot kopen of een abonnement nemen. Wanneer u kiest voor automatisch meespelen (abonnement) ontvangt u eenmalig een gratis lot. U kunt zelf kiezen met hoeveel loten u wilt meespelen. Betalen kan met iDeal, Mastercard & automatische incasso. Een abonnement kunt u op elk gewenst moment opzeggen. De inhoud van een Staatsloterij-abonnement is:

  • 12 trekkingen elke 10e van de maand: € 150 (of €175 inclusief speloptie XL) per maand.
  • De Koningsdagtrekking op 27 april: € 150.
  • De 1 Juli trekking: € 150.
  • De 1 Oktober trekking: €150
  • De Oudejaarstrekking op 31 december: € 30.

+ 1 gratis extra lot ter waarde van € 15 (of €17,50 inclusief speloptie XL).

De grootste jackpot van Nederland

Tegenwoordig is een lot altijd inclusief jackpot. Met deze jackpot maak je kans op een (zoals de Staatsloterij zelf zegt) extra megaprijs. Deze megaprijs start met een bedrag van 7,5 miljoen en kan oplopen tot 30 miljoen euro. Hiermee is het de grootste prijzenpot in de Nederlandse loterijen.

Uitbetalingen Staatsloterij

Wanneer je via internet een Staatslot hebt gekocht wordt het gewonnen bedrag automatisch naar je bankrekening of je Nederlandse Loterij wallet gestort. Wanneer je een lot in een winkel hebt gekocht lees dan even verder waar je je geld kunt innen:

Prijzen t/m €600: Wanneer op uw lot een prijs is gevallen van €600 of lager kunt u deze gewoon innen bij één van de officiële Staatsloterij verkooppunten.
Prijzen van €600 t/m 10.100: Wanneer er op uw lot een bedrag is gevallen tussen de 600 en 10.100 kunt u alleen terecht bij één van de aangewezen verkooppunten. De winkelier zal vragen om je naam, bankrekening en telefoonnummer en binnen 5 werkdagen zal het gewonnen bedrag naar jouw rekening worden overgemaakt.
Prijzen vanaf € 10.100: Wanneer je een bedrag hoger dan 10.100 euro hebt gewonnen dan verwelkomt de Staatsloterij je graag in hun kantoor in Rijswijk. Hiervoor kan je gratis bellen naar 0800 – 023 13 03 om een afspraak te maken. Het gewonnen bedrag zal worden overgemaakt naar jouw rekening

Good

  • De uitbetalingen vinden meestal binnen 2 werkdagen plaats
  • U kunt hele hoge prijzen winnen

Bad

  • De winkans is zeer laag
  • Beschikt over een Nederlandse licentie uitgegeven door de KSA
7.7

Awesome

Toegankelijkheid website - 8
Betalingen & uitbetalingen - 10
Mobiele website - 8
Veiligheid - 10
Klantenservice - 6
Bonussen & Acties - 4
Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x