Plus500 Review

8.8

Amazing

9.7

User Avg

Denk eraan dat CFD's een hefboomproduct zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw volledige kapitaal. Wees er zeker van dat u de bijbehorende risico's volledig begrijpt.

Plus500

Plus500 is een online broker waar u CFD's op aandelen kunt kopen en verkopen. Hier kunnen traders met een groot en klein budget terecht. In dit artikel lees je alle informatie die u nodig heeft voordat u begint met beleggen in Plus500. Daarnaast kunt u ook op ons forum mee praten en discussiëren over deze online broker.

Denk eraan dat CFD's een hefboomproduct zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw volledige kapitaal. Wees er zeker van dat u de bijbehorende risico's volledig begrijpt.

Plus500 is een online broker waar u CFD´s (Contract on Difference) op aandelen kunt kopen en verkopen in verschillende bedrijven. In dit artikel beoordelen wij deze online broker op betrouwbaarheid en toegankelijkheid voor traders.

Wanneer u gaat beginnen met online trading wilt u natuurlijk eerst weten waar u terecht kunt en wie er achter het bedrijf zit. Plus500 Ltd is genoteerd op de hoofdmarkt van de London Stock Exchange. Bij dit beleggingsprogramma kunt u voornamelijk handelen d.m.v. Contract in Difference (CFD’s). Meer informatie over de betekenis hier van kunt u terug vinden in ons artikel: Online Handelen voor Dummies.

Bij Plus500 is het mogelijk om met kleine en grote bedragen te gaan handelen. U hoeft dus geen flink vermogen te hebben voordat u welkom bent bij deze online broker.

Plus 500 screenshot

Een screenshot van het Plus500 programma

Hoe betrouwbaar is Plus500?

Wanneer wij het internet afzoeken zien wij veel verschillende reviews van handelaars die hebben gekozen voor Plus500. Wat ons direct opvalt is dat er veel negatieve reviews worden geschreven over Plus500. Dit is meestal door dingen die de handelaar volledig zelf in de hand heeft. Voordat u begint met online handelen is het belangrijk dat u uzelf goed informeert. Een goede mogelijkheid bij Plus500 is dat u kunt oefenen met handelen in de demomodus. Zo kunt u eerst alles ontdekken voordat u gaat beginnen met echt geld. Dit geeft direct een stukje betrouwbaarheid.

Daarnaast heeft Plus500 verschillende licenties. Dit is onderaan de website van Plus500 te vinden:
Plus500 is een handelsmerk van Plus500 Ltd. Plus500 Ltd werkt via de volgende dochtermaatschappijen:
Plus500UK Ltd is geautoriseerd en wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).
Plus500CY Ltd is geautoriseerd en wordt geregeld door de Cyprus Securities and Exchange Commission (licentienr. 250/14).
Plus500AU Pty Ltd ACN 153 301 681, AFSL # 417727 uitgegeven door de Australian Securities and Investments Commission is gemachtigd om deze producten uit te geven aan ingezetenen van Australië. Uitgifte licentie voor afgeleide producten in Nieuw-Zeeland, FSP #. 486026 machtigt ons om deze producten uit te geven aan inwoners van Nieuw-Zeeland.
Plus500SG Pte Ltd (UEN 201422211Z) heeft een licentie voor kapitaalmarkten dienstverlening van de monetary authority van Singapore voor effectenhandel en de handel in vreemde valuta met hefboomwerking (Licentie nr. CMS100648-1).


Klik op de banner om naar Plus500 te gaan (adblocker moet uitgeschakeld zijn)

Account aanmaken

Het vrij eenvoudig om bij Plus500 een account aan te maken. U hoeft alleen maar uw email en wachtwoord in te vullen en uw account is in principe al aangemaakt. Hierna moet u nog uw telefoonnummer invullen en bevestigen, dit is van belang voor toekomstige uitbetalingen. Wanneer u dit heeft gedaan kunt u er ook voor kiezen om eerst met nepgeld te oefenen in de demomodus. Wanneer u direct voor echt geld wilt gaan handelen is het handig om alvast uw KYC (Know Your Costumer) documenten alvast door te sturen naar Plus500. Hieronder ziet u een afbeelding hoe u uw gegevens kunt bevestigen bij Plus500.

 1. Klik op ‘Menu”
 2. Klik op ‘Controleer Account’
 3. Vul alle gegevens in
 4. Vul de vragenlijst in (zie afbeelding hieronder)
 5. Stuur KYC Documenten naar Plus500

Door middel van een vragenlijst beoordeeld Plus500 uw geschiktheid. Ook bij dit beleggingsprogramma is het belangrijk dat u begrijpt wat u doet. Met de KYC documenten willen ze weten of u ook wel betrouwbaar bent en hiermee proberen ze identiteitsfraude te voorkomen. Uw KYC Documenten bestaan uit:

 • Een foto/scan van uw identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs
 • Een foto/scan van de volledige energierekening of bankafschrift met uw adres, naam en gedateerd in de laatste 6 maanden.

Slechte reviews over Plus500

Wij hebben het al eerder gemeld in deze review: op het internet lezen wij veel slechte reviews over Plus500 en negen van de tien keer heeft dit te maken met de slordigheid van de handelaar. Voordat u begint met handelen willen wij een aantal dingen duidelijk maken om verdere negatieve reviews over Plus500 te voorkomen:

 • Plus500 betaald alleen uit wanneer u een kopie van uw paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs en bewijs van adres hebt opgestuurd
 • Traden in een onstabiele koers kan bij Plus500 maar het is aan uzelf om de koers in de gaten te houden voordat al uw geld is verdwenen.
 • Cryptocurrencies hebben een korte looptijd. Het is aan uzelf om dit in de gaten te houden bij het afsluiten van een contract
 • Als u niet weet waar u aan begint lees dan eerst het artikel Online traden voor Dummies en probeer eerst te handelen in de demoversie van Plus500. Hier kunt u gratis oefenen met handelen op de live koers.


Klik op de banner om naar Plus500 te gaan (adblocker moet uitgeschakeld zijn)

Good

 • Gratis demoaccount
 • Goedgekeurd door FCA
 • Voor beleggers met groot en klein budget

Bad

 • Storting van minimaal €100 vereist
 • Geen telefonische support
 • Weinig charting opties
8.8

Amazing

Betrouwbaarheid - 10
Stortingen & uitbetalingen - 9
Mobiel beleggen - 9
Bonussen & acties - 8
Beleggingsmogelijkheden - 9
Klantenservice - 8
Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x