[OPGELOST] probleme...
 
Notifications
Clear all

[Opgelost] [OPGELOST] problemen betamo account en uitbetalen  

  RSS

irene
New Member
Lid geworden: 3 weken geleden
Berichten: 4
16/07/2020 12:47 am  

Ik speelde regelmatig op Betamo zowel storten als uit laten betalen ging altijd goed,had bepaalde documenten op de site toegevoegd, dus verliep alles altijd goed.

Nu was ik gisteren 14-07 bij me beste vriendin en dacht ik laat ik een gokje wagen, en met succes want wist een bonus rond te spelen en kon laten uitbetalen, de uitbetaling werd helaas niet goed gekeurd, ze moesten nog documenten dat vond ik raar, steeds iets toegevoegd en toen moesten ze weer iets anders, zo ben ik een hele nacht bezig geweest en aan het lijntje gehouden op den duur wilde ze zelf een selfie van mij met me id of rijbewijs in me hand ook dit heb ik gedaan...

tussen door kwam ook de melding dat ik een dubbel account zou hebben en of ik dit kon uitleggen, dit netjes gedaan, en verteld dat er geen sprake is van een dubbel account maar ik op visite was bij me beste vriendin en daar heb gespeeld op betamo, dit ging de persoon op de betamo chat doorgeven....vanavond kreeg ik weer een mailtje van betamo dat de uitbetaling geblokkeerd is en me account gesloten gaat worden... ik kan nog wel inloggen op betamo maar het gewonnen geld is al weg, ik hun weer gemaild en het nogmaals uitgelegd echter zijn ze niet behulpzaam en komt het er op niks dat ze er niks aan gaan doen

 

( elke keer via chat en mail andere medewerkers dit is ook niet handig )

This topic was modified 3 weken geleden by gokportaal

Citaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 102
16/07/2020 11:12 am  

Beste @irene

Bedankt voor uw klacht. Wij gaan deze doorzetten naar onze contactpersoon bij Betamo. Als het klopt wat u zegt, zie ik geen reden om uw winsten in te houden en uw account te blokkeren. Ik ga dit direct doorsturen. U hoort er nog van.

Met vriendelijke groet,

Team NOGP.net


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 102
16/07/2020 11:29 am  
Geplaatst door: @irene

Ik speelde regelmatig op Betamo zowel storten als uit laten betalen ging altijd goed,had bepaalde documenten op de site toegevoegd, dus verliep alles altijd goed.

Nu was ik gisteren 14-07 bij me beste vriendin en dacht ik laat ik een gokje wagen, en met succes want wist een bonus rond te spelen en kon laten uitbetalen, de uitbetaling werd helaas niet goed gekeurd, ze moesten nog documenten dat vond ik raar, steeds iets toegevoegd en toen moesten ze weer iets anders, zo ben ik een hele nacht bezig geweest en aan het lijntje gehouden op den duur wilde ze zelf een selfie van mij met me id of rijbewijs in me hand ook dit heb ik gedaan...

tussen door kwam ook de melding dat ik een dubbel account zou hebben en of ik dit kon uitleggen, dit netjes gedaan, en verteld dat er geen sprake is van een dubbel account maar ik op visite was bij me beste vriendin en daar heb gespeeld op betamo, dit ging de persoon op de betamo chat doorgeven....vanavond kreeg ik weer een mailtje van betamo dat de uitbetaling geblokkeerd is en me account gesloten gaat worden... ik kan nog wel inloggen op betamo maar het gewonnen geld is al weg, ik hun weer gemaild en het nogmaals uitgelegd echter zijn ze niet behulpzaam en komt het er op niks dat ze er niks aan gaan doen

 

( elke keer via chat en mail andere medewerkers dit is ook niet handig )

Beste @irene,

Wij hebben antwoord gehad van Betamo. Als ik het goed begrijp heeft u een account gehad, waarop u niet meer kon spelen en hierna een nieuw account gemaakt waarmee u een winst heeft gemaakt. Helaas, wegens regels van de licentie-uitgever moet uw account gesloten worden. Welke reden dit is kunt u navragen bij Betamo maar mag ik wegens privacy redenen hier niet plaatsen. Uw storting kunt u nog laten uitbetalen en hierna zal ook uw andere account gesloten worden. Betamo is verplicht uw account te sluiten en kan hier verder ook niets aan veranderen.

Mocht u toch willen spelen, raad ik aan om dit te doen bij één van onze geaccrediteerde online casino's. Of bekijk onze exclusieve casino bonussen, die u alleen kunt verzilveren via NOGP.net.

Het spijt ons dat we niet met beter nieuws kunnen komen, maar ook wij kunnen niet tegen de regels van de licentie-uitgever (in dit geval MGA), ingaan. Wij hopen u uiteraard te kunnen verwelkomen bij één van onze andere geaccrediteerde online casino's.

Wij zullen deze klacht als opgelost markeren. Mochten er in de toekomst problemen zijn, voelt u zich dan vrij om opnieuw een dossier te openen.

Met vriendelijke groet,

Team NOGP.net


ReageerCitaat
irene
New Member
Lid geworden: 3 weken geleden
Berichten: 4
16/07/2020 2:16 pm  

Beste,

 

Bedankt voor u bericht en u contact met betamo. Dit is het enige account wat ik bij hun heb en ooit heb gehad, op dit account heb ik ook eerder gestort en laten uitbetalen altijd zonder problemen. Tegen mij zeggen ze alleen vanwege dubbel account dus u bent al verder gekomen dan mij waarvoor dank! 

 

Ik denk dat ik weet wat het probleem is, mij beste vriendin had vroeger ook een account bij hun en heeft die verwijderd. Mogelijk denken ze nu dat ik haar was? Omdat ik op haar pc zat te spelen? Zou dat kunnen? Maar als ze kijken zien ze terug dat mij rijbewijs mij bankkaart en telefoonrekening op mij eigen naam + adres staan en die van haar verwijderde account op die haar naam en adres enzo 

 

Zou u willen helpen hiermee en willen vragen of ze het goed nakijken? Want ik vond ze voor dit probleem toch wel 1 van de betere online casino s en speelde er altijd met plezier , baal alleen enorm van dit misverstand! 

 

 

 

 


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 102
16/07/2020 4:33 pm  
Geplaatst door: @irene

Beste,

 

Bedankt voor u bericht en u contact met betamo. Dit is het enige account wat ik bij hun heb en ooit heb gehad, op dit account heb ik ook eerder gestort en laten uitbetalen altijd zonder problemen. Tegen mij zeggen ze alleen vanwege dubbel account dus u bent al verder gekomen dan mij waarvoor dank! 

 

Ik denk dat ik weet wat het probleem is, mij beste vriendin had vroeger ook een account bij hun en heeft die verwijderd. Mogelijk denken ze nu dat ik haar was? Omdat ik op haar pc zat te spelen? Zou dat kunnen? Maar als ze kijken zien ze terug dat mij rijbewijs mij bankkaart en telefoonrekening op mij eigen naam + adres staan en die van haar verwijderde account op die haar naam en adres enzo 

 

Zou u willen helpen hiermee en willen vragen of ze het goed nakijken? Want ik vond ze voor dit probleem toch wel 1 van de betere online casino s en speelde er altijd met plezier , baal alleen enorm van dit misverstand! 

 

 

 

 

Hi Irene,

We gaan het voor je navragen, hier komen wij morgen op terug. 

Groet

Team NOGP.net


ReageerCitaat
irene
New Member
Lid geworden: 3 weken geleden
Berichten: 4
16/07/2020 5:29 pm  

Dankjewel voor jullie moeite! Misschien kunnen ze dit ook zien aan de ip adressen zij woont ook een min of 25 bij mij vandaan met de auto in een stadje en ik zelf in een dorp 


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 102
17/07/2020 1:18 pm  
Geplaatst door: @irene

Dankjewel voor jullie moeite! Misschien kunnen ze dit ook zien aan de ip adressen zij woont ook een min of 25 bij mij vandaan met de auto in een stadje en ik zelf in een dorp 

Geen dank, daar zijn we voor! We hebben het nagevraagd en ze zien dat je zelfs 3 dubbele account hebt. Wij kregen het volgende als antwoord:

Those 3 accounts has to be verified in order to see wether they are duplicates or not. To all of them we sent an email requesting a verification. Sadly not all was verified

U had dus alle accounts moeten verifiëren. Helaas kunt u ook hierna wegens regels niet meer gokken. Mocht u een soortgelijk online casino zoeken raad ik Wallacebet Casino, Nitro Casino, 21.com Casino of Justspin Casino aan.

Het spijt ons niet beter nieuws te kunnen brengen en hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. 

Om u te bedanken voor uw klacht kan ik het volgende aanbieden:

Wanneer u een account aanmaakt bij Nitro Casino en €20 stort, dan krijgt u deze van ons terug op uw bankrekening! Hiervoor moet u alleen een account aanmaken via ons, een minimale storting van €20 maken en een mail sturen naar support@nogp.nl met uw rekeningnummer en gebruikersnaam. Zodra de registratie bij ons zichtbaar is maken wij het bedrag direct over.

Ik hoop dat u blij bent met onze service. Aarzel niet om in de toekomst alsnog een klacht neer te zetten, wij proberen u altijd te helpen. Wanneer u speelt bij één van onze geaccrediteerde online casino's is de kans groot dat wij de klacht voor u kunnen oplossen.


ReageerCitaat
irene
New Member
Lid geworden: 3 weken geleden
Berichten: 4
18/07/2020 9:53 pm  

Bedankt voor jullie moeite,

En voor jullie aanbod, dat maakt het voor mij toch allemaal weer goed , ook al kunnen jullie aan de betamo problemen niks doen 🙂

 

Het is jammer dat ze niet de moeite nemen want als ze willen kunnen ze zien dat ik met de andere 2 accounts niks te maken heb, deze zijn van mij beste vriendin en haar vriend partner geweest, iets wat als ze willen volgens mij echt wel kunnen zien, want speelde al langere tijd op me account alleen dan vanaf thuis toen waren er nooit problemen met uitbetalingen, ze hebben meerder uitbetalingen gedaan, en mij account was geverifieerd

 

maar hier kunnen jullie niks aan doen! het valt me van hun wel enorm tegen! 

Ik ga gebruik maken van jullie aanbod en een account aanmaken op nitro casino 

 

Ik heb hier wel van geleerd en zou in de toekomst nooit meer vanaf een andere plek spelen dan vanaf thuis . 


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 102
18/07/2020 9:59 pm  

@irene

Hi Irene, de dubbele accounts is niet de hoofdreden, dus dat kunnen we beter vergeten. Wanneer u de exacte reden wilt weten wil ik u graag doorverwijzen naar Betamo. Ik mag deze reden helaas via privacyredenen niet delen.

Leuk dat u gebruik wilt maken van de aanbieding. Vergeet niet via onze website te registreren, alleen zo kunnen wij uw gegevens controleren en het bedrag naar u overmaken. U kunt uw rekeningnummer mailen naar support@nogp.nl. Het rekening nummer moet hetzelfde zijn als waarmee u gestort heeft.

Veel succes in de toekomst. Mochten er in de toekomst problemen zijn, staan wij voor u klaar!

Groet,

Team NOGP.net.


ReageerCitaat
irene
New Member
Lid geworden: 3 weken geleden
Berichten: 4
18/07/2020 10:31 pm  

Gedaan dankjewel 😉

helaas zegt betamo alleen tegen mij dat het gaat om een dubbel account verder dan dat kom ik helaas niet met ze. Maar het is goedzo, Genoeg andere leuke sites.

 


ReageerCitaat
Share:

Lost Password