OPGELOST: Panache.b...
 
Notifications

[Opgelost] OPGELOST: Panache.be wil niet uitbetalen  

  RSS

Maesjos
New Member
Lid geworden: 5 maanden geleden
Berichten: 4
28/09/2019 9:34 am  

Panache.be wil mijn €1500 euro winst niet uitbetalen. Ik moest ineens mijn account terug authenticifieren, dit terwijl ik dit ook al gedaan had op 21/05/2019 (waarvan mail als bewijs).
Nu moest ik dit weer doen en stuurde alles netjes op (id-kaart, bankafschriften, CM-briefjes,...) en opeens kreeg ik te horen dat ik mijn winst niet kreeg. Ik storte eerst via paysafe-cards (anoniem dus) en later via een rekening die nog op naam van mijn zoon staat, maar waar ik wel volmachthouder ben, en ook op mijn adres staat enz. Dit omdat dat de enige kaart is waar ik mee online kan bankieren, en dus ook sneller kan storten via QR code met bancontact, en bijgevolg ik niet elke keer eerst paysafe moest kopen, scheelt een hoop tijd.
Ik weet trouwens niet of dat de reden was dat ik mijn winst niet krijg want dat word nergens vermeld in hun ARROGANTE mails. Ook mijn vragen of niets worden gewoon genegeerd...
Dan kreeg ik op eens een melding dat ze een afhaling gingen goedkeuren van €300 en gingen terugstorten. En in mijn account stond dus mijn afhaling van €1500 geanulleerd, en terug €1200 als speelkrediet. Hun hopen denk ik dat ik die €1200 dan maar gewoon ga opspelen, maar dit weiger ik. Ik wil gewoon mijn eerlijk gewononen winst van €1500 uitbetaald krijgen, en geen €300.

Ik hoop dat jullie er wat aan kunnen doen want dit vind ik echt pure oplichterij en hun arrogante houding en weigeren antwoorden te geven vind ik echt een pure schande!

Ik heb ook alle mails nog + screenshots van mijn saldo enz moesten jullie deze nodig hebben als bewijs.

Dank bij voorbaat,

Maes J
m**@***.be (Contact NOGP for complete mailadres when fixing the issue)

 

 

This topic was modified 5 maanden geleden 4 times by gokportaal

Citaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 46
28/09/2019 12:43 pm  

Beste Jos, 

Wij hebben uw klacht in goede orde ontvangen en zetten dit direct door naar Panache Casino. Wanneer uw dossier wordt behandeld ontvangt u direct bericht van ons en/of Panache.be. Mocht u nog informatie hebben die belang is in de klachtenafhandeling plaatst deze dan hieronder.

Let op: plaats nooit uw wachtwoord, ook niet wanneer hier om gevraagd wordt.

Met vriendelijke groet,
Team NOGP.net

This post was modified 5 maanden geleden 2 times by gokportaal

Maesjos vond het leuk
ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 46
30/09/2019 11:04 pm  

Beste Jos,

Wij hebben het volgende bericht van Panache ontvangen: 

Beste

We hebben uw vraag goed ontvangen, weten dat de klacht van de speler aan onze kant is opgelost.

Met vriendelijke groeten.

Boris

Graag horen wij of de klacht daadwerkelijk is opgelost zodat wij het dossier kunnen afsluiten. Als bewijs heb ik een screenshot van de mail van Panache.be toegevoegd.


Maesjos vond het leuk
ReageerCitaat
Maesjos
New Member
Lid geworden: 5 maanden geleden
Berichten: 4
30/09/2019 11:13 pm  

@gokportaal

Ik zie nu idd in mijn account dat de afhaling ineens op voltooid staat ipv wachtstand. En voor de volle €1500!

Ik ga er dus vanuit dat ik morgen dit bedrag zal ontvangen, dit laat ik u dan weten.

Maar mijn oprechte dank voor jullie werk jongens, SCHITTEREND! Als persoon lachen ze je gewoon weg maar dankzij jullie tussenkomst hebben ze toch hun mening veranderd! 1000x dank, en tonnen respect voor jullie dat jullie dit doen! _0_

DANKJEWEL!


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 46
30/09/2019 11:26 pm  

@maesjos

Fijn om te horen! Wij hebben het dossier gemarkeerd als opgelost. Mocht je in de toekomst nog klachten hebben (wat we uiteraard niet hopen) aarzel dan niet om weer een dossier te openen. 

Met vriendelijke groet,

Team NOGP


Maesjos vond het leuk
ReageerCitaat
Maesjos
New Member
Lid geworden: 5 maanden geleden
Berichten: 4
30/09/2019 11:56 pm  

@gokportaal

Ja zeker en vast! Echt bedankt nog eens om tussen te komen, klasse!! 👍 👍 


gokportaal vond het leuk
ReageerCitaat
Maesjos
New Member
Lid geworden: 5 maanden geleden
Berichten: 4
02/10/2019 12:12 am  

Ff ter bevestiging dat de volledige som gestort is! Thx


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 46
02/10/2019 9:40 pm  

@maesjos

Top! Thanks voor de update!


ReageerCitaat
Share:

Lost Password

U kunt helaas niet naar dit casino gaan. Probeer één van de onderstaande casino’s.