[OGPELOST] Grootste...
 
Notifications
Clear all

[Opgelost] [OGPELOST] Grootste moeite om gewonnen geld te incasseren bij Casino Sieger  

  RSS

Jordi
(@jorrie70)
New Member
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 3
16/04/2020 11:44 pm  

 

Ik heb dit jaar nu al  meer dan 500 euro gestort bij Casino Sieger, De laatste keer was op 27 Maart, Ik won een bedrag van 800 euro, Deze heb ik geprobeerd uit te betalen.Ik kon het echter niet laten om verder te spelen en verloor  bijna weer het gehele bedrag. Toen ik de laatste 100 euro had aangebroken keerde het tij en mijn geluk was in 1 keer weer helemaal terug ik won een bedrag van rond de 4000 euro.
Voor dit bedrag heb ik wederom een uitbetaal verzoek ingediend maar speelde wederom verder.  Op 29 Maart had ik nog 2500 euro over. Tot op de dag van vandaag staat deze 2500 euro nog steeds op pending. Ik heb diverse mails gestuurd en chat gesprekken gevoerd. Ze houden me nu al bijna 3 weken aan het lijntje met het verhaal dat de uitbetaling is doorgestuurd naar de financiële afdeling. Is er iemand die soortgelijke problemen heeft ondervonden met Casino Sieger of iemand met tips/advies? Ik hoor het graag!

Bijvoorbaat dank

Met vriendelijke groet,

Jordi

This topic was modified 3 maanden geleden 9 times by gokportaal
This topic was modified 2 maanden geleden by gokportaal

Citaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 90
17/04/2020 11:43 am  

Hi Jordi,

Ik heb de toegezonden documenten toegevoegd aan het dossier. Ook heb ik het dossier doorgestuurd naar Condor Gaming en Casino Sieger. Wij hopen snel een reactie te ontvangen en zullen u hier op de hoogte houden. Ook wanneer wij aanvullende informatie nodig hebben hoort u mij.

Groet,

Team NOGP.net


ReageerCitaat
Condor Gaming
Active Member Operator
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 5
21/04/2020 3:25 pm  

Dear player,

 

We have checked your account and would like to let you know that your account is temporarily under player's management revision.

The reason for that is our system detected multiple possible accounts using the same IP address as yours.

This is a standard investigation procedure and there is nothing to worry about at this point.

In case we would need some additional documents from you, you will be contacted by one of our departments.

Until then, we kindly ask you for some patience until this process is completed.

 

Kind regards,

Condor Gaming


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 90
21/04/2020 3:55 pm  
Geplaatst door: @condorgaming

Dear player,

 

We have checked your account and would like to let you know that your account is temporarily under player's management revision.

The reason for that is our system detected multiple possible accounts using the same IP address as yours.

This is a standard investigation procedure and there is nothing to worry about at this point.

In case we would need some additional documents from you, you will be contacted by one of our departments.

Until then, we kindly ask you for some patience until this process is completed.

 

Kind regards,

Condor Gaming

Thanks for your answer! We will wait till the complaint is solved and we will close this file.


ReageerCitaat
Jordi
(@jorrie70)
New Member
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 3
22/04/2020 6:03 am  

Multiple accounts? That is impossible. I only have these ... 😮 ... And I am the only one in this house who sometimes dares a gamble ..! Do not understand what you mean ... ,, maybe there are friends or family playing here in my house, and they have logged in themselves .. I can only imagine that, but that in addition to this account STILL 1 exists is not mine, nor was it created here by mine.


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 90
27/04/2020 3:23 pm  

@condorgaming.

We just heard that there is still no solution. The player indicates that he does not have a double account. We expect a solution or answer quickly, otherwise we are forced to mark this complaint as 'unresolved'. We would therefore like to hear an update regarding this complaint about Casino Sieger.

@jorrie70 and we are waiting.


ReageerCitaat
Condor Gaming
Active Member Operator
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 5
28/04/2020 12:46 pm  
Dear Player,

We have checked with the relevant department and would like to inform you that your account is temporary under player's management revision.

Our system has detected more than one player using the IP you registered on. This is the reason why an additional investigation must be conducted.

 
However, this is a standard procedure and at the moment you have nothing to worry about. In case we would need some additional information from you, you will be contacted by one of our departments via email.
 
Kind regards,
Condor Gaming

ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 90
29/04/2020 2:14 am  
Geplaatst door: @condorgaming
Dear Player,

 

We have checked with the relevant department and would like to inform you that your account is temporary under player's management revision.

Our system has detected more than one player using the IP you registered on. This is the reason why an additional investigation must be conducted.

 
However, this is a standard procedure and at the moment you have nothing to worry about. In case we would need some additional information from you, you will be contacted by one of our departments via email.
 
Kind regards,
Condor Gaming

This answer is very similar to the previous answer. How long will it take before we get a solution and / or a reasonable answer? It does not seem to us that this should take more than a week. We hope to get a good solution within 7 days from now.

Kind regards
Complaints handling
NOGP.net.

 


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 90
04/05/2020 8:39 pm  

Dear @condorgaming

We are disappointed that we have still not received a decent answer or solution. We are therefore obliged to give you another 7 days before a warning is placed.

We hope it doesn't have to get that far and hope for a decent answer that doesn't look like the previous posts.

Kind regards
Complaints handling
NOGP.net.


ReageerCitaat
Condor Gaming
Active Member Operator
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 5
05/05/2020 3:27 pm  

Dear Player,

Kindly be informed an investigation was necessary in this case, as a connection with another account has been found.
 
As per our internal procedure, a KYC verification was requested from both accounts.
The connected account was requested KYC on 16th of March 2020. On 22nd March, a partial KYC information was received. The details provided by the player do not even match the details used for account creation. 
Our Legal department has been asking for the remaining documents on a couple of attempts, starting on 22nd of March. By today’s date, we have not received further response from the account.
Considering the information we have so far and our impossibility to confirm there has been no Multiple  accounts’ breach occurred, both accounts have been closed from further playing in line with our general Terms and Conditions clauses.
( https://www.casinosieger.com/en/terms   Multiple accounts, article 47 ; Withdrawal requests – article 89)
 
Thank you for your patience and understanding.
 
Kind regards,
Condor Gaming
This post was modified 2 maanden geleden by Condor Gaming

ReageerCitaat
Jordi
(@jorrie70)
New Member
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 3
10/05/2020 10:31 am  
hallo,
ik wil hier even op reageren natuurlijk!
 
Dit zijn echt valse beschuldigingen.
 
Ik heb thuis gewoon een account aangemaakt,en ben beginnen te gaan spelen.
Zo heb ik een paar maanden bij jullie gegokt.
Ik heb in de tussentijd meer dan €500 bij jullie gestort op de site...  maar ik heb NOOIT eens een berichtje of iets gekregen van jullie,over een dubbele account of iets.. en ik maar blijven storten.
Nu heb ik 'EINDELIJK' een keer gewonnen.. Krijg ik DIT verhaal over me heen.
 
Jullie zeggen dat ik jullie sommige informatie over mij niet heb gestuurd.
Mag ik vragen WELKE informatie?
Ik heb wel 30 foto's en info naar jullie gestuurd in tientallen Chats & mails.
Jullie hadden mij een mailtje gestuurd,met daar in een aantal punten,waarin staat wat jullie nog voor informatie van mij nodig hebben voor uitbetaling.    ( ZIE BIJLAGE 1) 
 
Ik heb toen in 'meerdere' emails gestuurd met foto's en de overige informatie die jullie van mij nodig hadden.    ( ZIE BIJLAGE 2 & 3)
 
Via de live chat heb ik meerdere malen contact gehad, om te vragen of het nou allemaal conpleet was.  Toen hebben jullie me LETTERLIJK laten weten, dat ik ALLES compleet had, 
MAAR, dat ik nog wel even geduld met IETS moest hebben. (Er werd mij niet verteld wat of waarom ik geduld moest hebben,maar dat is nu wel duidelijk iig).
 
Ik heb tot heden elke dag erop zitten wachten.
Ik heb jullie gechat, gemaild .. ALLES gedaan om uberhoud wat van jullie te horen.. of een uitleg te krijgen,waarom ik erop moest wachten.
( ZIE DE BIJLAGE's VAN DE MAILS IN DE VORIGE GESPREKKEN)
 
Ik heb toen zowel op de live chat als in de mail, elke keer EXACT de dezelfde standaard bericht terug gekregen van jullie.  ( ZIE BIJLAGE 4)
Dat jullie met een procedure bezig waren,en ik geduld moest hebben.
 Ik heb meer als 8 weken niets meer of minder van jullie te horen gekregen als dat..
 
Dus ik heb HELEMAAL geen mails van jullie gehad,met daarin de vraag naar MEER informatie over mij zelf, die jullie nog nodig hebben, wat jullie nu beweren.
*( ZOWEL? Mag ik daar dan bewijs van zien? Want ik heb het niet in mijn mailbox staan iig)*...
 
**( nogmaals: Jullie mogen van mij ALLES weten, als ik weet WELKE informatie, stuur iK het GELIJK naar jullie op )**
 
OOK betrekken jullie letterlijk BIJDE accounts bij MIJN zaak:   Dat jullie 'na vragen' nog steeds de informatie niet opgestuurd hebben gekregen,die jullie nog nodig hebben voor dit onderzoek.
' VAN BIJDE ACCOUNT's '
 
 
Mag ik vragen  wat IK eraan kan doen, om informatie van dat andere account te weten te komen?
Ik weet megod niet WELK account het is..
                                WIE het is..
                                Waar hij of zij woont.. NIKS!
IK kan er toch niks aan doen, dat diegene geen informatie over zichzelf naar jullie toe stuurd.
 
IK kan er toch niks aan doen dat jullie net iets te weinig informatie hebben, om deze zaak te bevestigen?
 
Jullie geven nu MIJ de schuld van een dubbel account, omdat jullie een melding krijgen van iets of iemand, dat ik MISSCHIEN wel eens een dubbel account zou kunnen hebben.
 
Jullie zijn toen een onderzoek begonnen,om te kijken of dat waar is.
En nu kunnen jullie na dik 8 weken het nog steeds NIET vinden in jullie systeem dat ik een dubbel account heb... 
 
*Komen jullie met LEGE HANDEN,en geen ENKEL bewijs van dubbel account aan, en zeggen gewoon Dat ik me geld niet krijg*
Terwijl ik van helemaal NIX bewust ben van een dubbel account!!
  
 
DAT KAN TOCH NIET ZOMAAR?
DIT MAG TOCH UBERHAUPT NIET ZOMAAR KUNNEN?
 
CASINO SIEGER?   
 
Kom op, waarom storten jullie niet gewoon EERLIJK mijn gewonnen geld naar mij toe?
 
 
 
Gr jordi muller

 

This post was modified 2 maanden geleden 6 times by gokportaal

ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 90
11/05/2020 11:02 pm  

@jorrie70 @condorgaming we added the attachments.


ReageerCitaat
Condor Gaming
Active Member Operator
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 5
13/05/2020 3:01 pm  
Dear Player,
 
Please be informed that we have forwarded additional proof to Nogp regarding the MA investigation.
 
The large amount of IP hits for both accounts and the impossibility to confirm there has been no Multiple accounts' breach , as we have contacted the connected account multiple times to no avail, left us with no choice but to close both accounts in line with our general Terms and Conditions clauses.
 
As per our Terms and Conditions ( https://www.casinosieger.com/en/terms):
 
Term 47. Each Player is allowed to open only one Account per person, family, household, IP address and email address. Use of more than one Account per physical Player is known as “multi-accounting” and as such is strictly forbidden.
 
Term 89. In the event You are not able to provide Us with the requested documents, within a reasonable time frame not exceeding thirty (30) days from the date of Our request, We may close your Player's Account and/or Your withdrawal may be refused and/or Your winnings can be voided. These consequences may also occur in the event the player is found to have supplied false or misleading information. Provision of a false or invalid phone number may additionally result in a delay in Your requests.
 
Kind regards,
Condor Gaming

ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 90
15/05/2020 12:12 am  

We have received and reviewed the message. We indeed see that there are two accounts that use exactly the same IP addresses and will give this complaint the status 'SOLVED'. Thank you for your response @condorgaming.

 

@Jorrie70 wij hebben van Condor Gaming bewijsstukken ontvangen dat precies dezelfde IP adressen worden gebruikt op twee verschillende accounts. Vanwege de Wet op Privacy kan ik deze documenten niet openbaar zetten. Wanneer u deze wenst te zien ontvangen wij graag een mail op support (AT) nogp.nl\

Wij kunnen u helaas niet verder helpen en zullen deze klacht de status opgelost geven.

This post was modified 2 maanden geleden by gokportaal

Condor Gaming vond het leuk
ReageerCitaat
Souf
 Souf
Active Member
Lid geworden: 2 weken geleden
Berichten: 8
11/07/2020 5:28 am  

Ook hier problemen met dit casino. Dit is gewoon een grote hinderlaag om mensen van hun geld af te troggelen niet normaal dit! 


ReageerCitaat
Share:

Lost Password