[OPGELOST] Crazepla...
 
Notifications
Clear all

[Opgelost] [OPGELOST] Crazeplay betaalt niet uit  

  RSS

yvonnevdijk
(@yvonnevdijk)
Active Member
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 5
08/05/2020 4:04 pm  

Hallo

Op 16 april heb mailcontact gehad met crazeplay. Ik had namelijk geld gestort waarbij ik vrije spelen kreeg. Die vrije spelen deden niets, maar met het geld speelde ik erg leuk. Je moet dan het gewonnen geld zoveel keer inzetten voordat je bonusgeld verandert naar echt geld. Dat heb ik gedaan. Uiteindelijk stond er 1000 euro bij mijn echte geld en liet ik er 900 van uitbetalen. Met de overige 100 speelde ik door en liet daarna nog een keer 100 en 200 uitbetalen. In totaal dus 1200 euro.

Maar op een gegeven moment kreeg ik een mail dat mijn uitbetaling geannuleerd was omdat ik bepaalde spellen had gespeeld die ik niet had mogen spelen met bonusgeld. Alleen... Die spellen had ik pas gespeeld nadat het geld omgezet was naar echt geld.

Ik heb met ze gechat en aangegeven dat andere casino's die spellen blokkeren als je ze niet mag doen en dat ik gewoon recht heb op het geld. Maar goed, het was hun woord tegen het mijne. Mijn geld was blijkbaar gewoon verdwenen, 1200 euro!!!!

Ik heb een klacht ingediend bij MGA, maar nog niks gehoord. Ik verwacht er ook niet veel van. Maar toen kwam ik jullie site tegen en zag eenzelfde soort verhaal als het mijne. Dit is blijkbaar goed opgelost, dus ik dacht, ik zal hier ook mijn klacht eens deponeren, want ik vind het echt belachelijk dat dit zomaar kan...

Ik zal de bestanden toevoegen. Als jullie meer nodig hebben, laat het me dan weten. 

Met vriendelijke groet, 

Yvonne van Dijk

Ps ik heb meerdere screenshots die ik wil toevoegen, maar kan er maar 1 selecteren

This topic was modified 2 maanden geleden by gokportaal

Citaat
yvonnevdijk
(@yvonnevdijk)
Active Member
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 5
08/05/2020 5:31 pm  

Hierbij nog een screenshot van de mail die ik gestuurd heb naar crazeplay. 


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 90
08/05/2020 9:05 pm  

Hi @Yvonnevdijk,

Bedankt voor uw klacht over Crazeplay Casino. Wij gaan de klacht in behandeling nemen en komen hier spoedig op terug. Wanneer u meer screenshots heeft waarvan u wilt dat wij die toevoegen dan kunt u deze sturen naar support (AT) nogp.nl

Groet,

Team NOGP.net


ReageerCitaat
Richard
Active Member Operator
Lid geworden: 4 maanden geleden
Berichten: 9
09/05/2020 10:48 am  
Geplaatst door: @yvonnevdijk

Hallo

Op 16 april heb mailcontact gehad met crazeplay. Ik had namelijk geld gestort waarbij ik vrije spelen kreeg. Die vrije spelen deden niets, maar met het geld speelde ik erg leuk. Je moet dan het gewonnen geld zoveel keer inzetten voordat je bonusgeld verandert naar echt geld. Dat heb ik gedaan. Uiteindelijk stond er 1000 euro bij mijn echte geld en liet ik er 900 van uitbetalen. Met de overige 100 speelde ik door en liet daarna nog een keer 100 en 200 uitbetalen. In totaal dus 1200 euro.

Maar op een gegeven moment kreeg ik een mail dat mijn uitbetaling geannuleerd was omdat ik bepaalde spellen had gespeeld die ik niet had mogen spelen met bonusgeld. Alleen... Die spellen had ik pas gespeeld nadat het geld omgezet was naar echt geld.

Ik heb met ze gechat en aangegeven dat andere casino's die spellen blokkeren als je ze niet mag doen en dat ik gewoon recht heb op het geld. Maar goed, het was hun woord tegen het mijne. Mijn geld was blijkbaar gewoon verdwenen, 1200 euro!!!!

Ik heb een klacht ingediend bij MGA, maar nog niks gehoord. Ik verwacht er ook niet veel van. Maar toen kwam ik jullie site tegen en zag eenzelfde soort verhaal als het mijne. Dit is blijkbaar goed opgelost, dus ik dacht, ik zal hier ook mijn klacht eens deponeren, want ik vind het echt belachelijk dat dit zomaar kan...

Ik zal de bestanden toevoegen. Als jullie meer nodig hebben, laat het me dan weten. 

Met vriendelijke groet, 

Yvonne van Dijk

Ps ik heb meerdere screenshots die ik wil toevoegen, maar kan er maar 1 selecteren

Hello there,

I am sorry to hear about your situation.

Please note that we are legaly not obliged to reply to players that contacts MGA directly before they contact us before to work on a resolution, however, this time I will make an exception just because I have respect for all our players.

Tell me, what is your username on CrazePlay so I can check your case ?

Regards,

Richard


ReageerCitaat
yvonnevdijk
(@yvonnevdijk)
Active Member
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 5
09/05/2020 11:03 am  

@crazeplay

Sorry, I didn't know this site exist. My username is yvonne


ReageerCitaat
Richard
Active Member Operator
Lid geworden: 4 maanden geleden
Berichten: 9
09/05/2020 2:07 pm  

@yvonnevdijk,

 

I have checked your case and want to point out the following.

The title of this thread is miss leading and intended to harm our reputation where in fact I would like to remind you that you have been paid out winnings before from other legitimate wins on the 12th of April.

You seem to have repeatedly abused our bonus by playing many restricted games and also placing bets over the the maximum bet allowed of €4 during your bonus wagering so I can't reverse the decision taken since the bonus abuse is categorised as medium-heavy.

Our bonus terms and conditions are very easily accessible and very easy to read as well so it's not that we are hiding the terms in some way.

I hope this clarifies the situation now for you and for this website.

Regards, Richard

 


gokportaal vond het leuk
ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 90
10/05/2020 8:41 am  

@yvonnevdijk.

Helaas kunnen wij je vanaf hier niet verder helpen. Door gebruik te maken van een bonus moet u zich houden aan de bonusvoorwaarden. U heeft schijnbaar hoger ingezet dan €4 per ronde. Dit is tegen de regels van Crazeplay. Wanneer u gebruik maakt van een bonus raad ik aan altijd eerst goed de bonusvoorwaarden te lezen.

Ik zal deze klacht dan ook de status opgelost geven. Uiteraard zijn wij bereidt uw volgende klachten ook in behandeling te nemen. Zoek dus eerst contact met ons, voordat u contact zoekt met de licentie-uitgever. Casino's zijn dan vaak bereid om een passende oplossing te zoeken.

Het spijt ons niet met beter nieuws te kunnen komen.

Kind regards,

Team NOGP.net.


ReageerCitaat
yvonnevdijk
(@yvonnevdijk)
Active Member
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 5
10/05/2020 8:43 am  

@gokportaal

Hartelijk dank voor uw antwoord. Wel teleurstellend maar ik zal me erbij neer moeten leggen. Ik kan ook niet meer helemaal terughalen hoe het gegaan is. Bedankt! 


ReageerCitaat
yvonnevdijk
(@yvonnevdijk)
Active Member
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 5
10/05/2020 2:31 pm  

@gokportaal

 

Hallo, ik kom er nog even op terug . Want moeten zijn daar geen bewijs voor overleggen? Dat wordt toch geregistreerd? K spel namelijk echt nooit met meer dan 4 euro. Ik kan me dat niet voorstellen. 


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 90
10/05/2020 2:44 pm  

@yvonnevdijk 

Bewijs is geleverd. Wij zullen dit morgen toevoegen aan het dossier. Ons kantoor is helaas gesloten op het moment.


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 90
11/05/2020 6:03 pm  

@yvonnevdijk hierbij het bewijs


ReageerCitaat
Share:

Lost Password