[OPGELOST] Bob casi...
 
Notifications
Clear all

[Opgelost] [OPGELOST] Bob casino betaalt niet uit  

  RSS

Teun van der Leeuw
New Member
Lid geworden: 6 maanden geleden
Berichten: 2
16/03/2020 7:54 am  

Ik wacht op een bedrag van €827,- Bedrag is driemaal rond gespeeld. Ik heb al mijn documenten geüpload en de eerste documenten werden dus al snel goedgekeurd. Mijn withdrawals werden constant discarted en ik moest continu nieuwe documenten toevoegen. Nu al een week worden documenten niet approved en staat de betaling op pending. 

Support via chatbot en mail is alsof ik tegen robots zit te plannen. Vandaar dat ik bezorgd ben en mijn klacht hier online zet. Iemand ervaring met Bob casino?

This topic was modified 2 maanden geleden by gokportaal

Citaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 86
16/03/2020 9:11 am  

Hi Teun,

Bedankt voor het indienen voor uw klacht. Wij hebben het dossier zojuist doorgestuurd naar onze contactpersoon bij Bob Casino. Wanneer wij aanvullende informatie nodig hebben zullen wij dat hier vragen. 

met vriendelijke groet,

Team NOGP.net


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 86
16/03/2020 9:24 am  

Hi Teun,

We hebben zojuist contact gehad met onze contactpersoon bij Bob Casino. Uw spelers-account is volledig geverifieerd en de uitbetaling zal zeer binnenkort moeten plaatsvinden. Ook is er een melding gemaakt bij de financiële afdeling waardoor het geld toch zeker deze week op uw rekening moet staan. Houd je ons op de hoogte zodat wij deze klacht kunnen afsluiten?

Alvast bedankt.

Update: 16-3-2020 9:51: Ik krijg zojuist te horen dat de software provider van het spel dat u heeft gespeeld uw inzetten aan het bekijken is. Uw spelgeschiedenis is doorgestuurd naar het anti-fraude team van de software provider. Ik heb ook achter de reden gevraagd. Zodra ik deze heb zal ik het bericht weer updaten. Weet u nog welk spel u heeft gespeeld en van welke software provider? Dan kunnen wij het hier ook eens voor u navragen.

Over het tijdbestek hoelang dit nog gaat duren kregen wij onderstaand antwoord:

to be honest we don't know, as now the procedure depends on the game provider not on us, I mean from our side everything looks completely fine, but now we need to get an approval from game provider that player is not a fraud and then the withdrawal request will made in like 5 minutes

This post was modified 2 maanden geleden 3 times by gokportaal

ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 86
20/03/2020 11:26 am  

@wickydeg Heeft u toevallig al een update voor ons?


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 86
25/03/2020 4:13 pm  
Geplaatst door: @wickydeg

Ik wacht op een bedrag van €827,- Bedrag is driemaal rond gespeeld. Ik heb al mijn documenten geüpload en de eerste documenten werden dus al snel goedgekeurd. Mijn withdrawals werden constant discarted en ik moest continu nieuwe documenten toevoegen. Nu al een week worden documenten niet approved en staat de betaling op pending. 

Support via chatbot en mail is alsof ik tegen robots zit te plannen. Vandaar dat ik bezorgd ben en mijn klacht hier online zet. Iemand ervaring met Bob casino?

Wij hebben al een tijdje niets meer gehoord van u. Wij gaan er vanuit dat deze klacht inmiddels is opgelost en zullen deze klacht als opgelost markeren. Wanneer dit niet het geval is, heeft u 48 uur de tijd om op dit bericht te reageren zodat wij het dossier geopend houden.


ReageerCitaat
Teun van der Leeuw
New Member
Lid geworden: 6 maanden geleden
Berichten: 2
25/03/2020 4:55 pm  

@gokportaal helemaal opgelost zie ik! Super bedankt voor de hulp! Super service

 


ReageerCitaat
gokportaal
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 86
29/03/2020 8:44 am  
Geplaatst door: @wickydeg

@gokportaal helemaal opgelost zie ik! Super bedankt voor de hulp! Super service

 

Top, dan sluit ik het dossier! Thanks voor de update!


ReageerCitaat
Share:

Lost Password

U kunt helaas niet naar dit casino gaan. Probeer één van de onderstaande casino’s.

Top 5 Online Casino's Nederland

1
2
3
4
5