Reageer op: ONOPGELOST: !!! STOP EVOBET!!!

NOGP.net Forums Algemeen Klachten ONOPGELOST: !!! STOP EVOBET!!! Reageer op: ONOPGELOST: !!! STOP EVOBET!!!

#20370

Goede middag,
Met betrekking tot de gebruiker met het e-mailadres “vinni****@gmail.com” willen we u erop wijzen dat we gedwongen waren om T & C 12:10 toe te passen: Ons bedrijf behoudt zich het recht voor om winsten ongeldig te verklaren en het eventuele saldo (winsten en stortingen) op het wedaccount te verbeuren, de overeenkomst te beëindigen en / of de levering van de diensten op te schorten of het account te deactiveren als: i) wij vinden dat u op enigerlei wijze hebt bemoeid met, of het IP-adres hebt verborgen van het apparaat dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot onze site (zoals het gebruik van een “VPN” van een Virtual Private Network).
We hebben besloten om de winst af te halen en zijn laatste storting terug te geven, volgens protocol, sinds de klant reeds alle andere stortingen voorafgaand aan het incident had verloren. We hebben dit bedrag al bijgeschreven naar Visa x7820 (van de klant).
We hebben een bewijs van het gebruik van VPN tijdens de activiteit van de klant en we sturen het u graag in privécommunicatie toe.

Met vriendelijke groet,
Evobet-team

Lost Password