Online Roulette Strategieën

Online Roulette

Online Roulette Strategieën

Op deze pagina komen in korte tijd nog meer roulette strategieën. Voor nu kunt u alvast de Paroli Strategie bekijken.

De Paroli strategie is een risicovolle strategie die vaak door highrollers wordt gebruikt. Bij Paroli is het de bedoeling dat de winst volledig terug wordt ingezet met de startinzet er bovenop. Het is verstandig om van te voren een maximale inzet vast te stellen en deze tijdens het spelen niet verhoogd om zo uw winst niet kwijt te spelen. De kans op hoge winsten door de Paroli strategie is vele malen hoger als bij andere roulette strategieën.

Hoe werkt de Paroli strategie?

Bij deze strategie is het de bedoeling om uw winst opnieuw in te zetten plus uw startinzet. Uw startinzet mag u zelf bepalen voordat u begint met spelen. Wanner u verliest is het de bedoeling dat u weer met uw startinzet begint. Het is ook een goed idee om van te voren te bepalen hoeveel winreeksen u wilt blijven doorzetten. Wanneer er een aantal keren op een rij is gewonnen is het vaak verstandig om weer opnieuw te beginnen met uw startinzet. Zo wordt de kans vergroot om met winst naar huis te gaan. Voor deze strategie hoeft u geen wiskundige te zijn maar wel instaat om uzelf af te remmen wanneer dit nodig is.

Hoe kan ik deze roulette strategie gebruiken?

Bij de Paroli strategie is het belangrijk om te weten dat deze alleen te gebruiken is op een fifty-fifty inzet. Bijvoorbeeld om een kleur (rood of zwart) of op even-oneven. Wat ook belangrijk is bij deze strategie is op tijd te stoppen of op tijd opnieuw met uw startinzet te beginnen. Daarom is het belangrijk dat u van te voren het aantal winreeksen met uzelf afspreekt en deze niet overschrijdt.

Een groot voordeel van roulette op internet is dat roulette gratis te bespelen is. U kunt deze roulette strategie dus eerst gratis uitproberen voordat u het gaat proberen voor echt geld. Bij de onderstaande online casino’s kunt u de Paroli strategie eerst gratis uitproberen.

No items found.

Lost Password