De winnaar van €215 miljoen bij EuroMillions is nog niet bekend

Euromillions jackpot gevallen

Een Britse winnaar heeft ruim 215 miljoen gewonnen, de een na grootste jackpot ooit van de loterij. De winnaar van de jackpot heeft zich nog niet gemeld.

De EuroMillions loterij is één van de bekendste loterijen ter wereld. Het is een loterij waarbij je vijf nummers en twee sterren moet kiezen. In totaal zijn er 50 cijfers en twaalf sterren waaruit je kan kiezen. Het spel kan in België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk gespeeld worden, het kan niet in Nederland. De jackpot van ruim 215 miljoen is deze keer gevallen in het Verenigd Koninkrijk, maar wie is de gelukkige winnaar

Zoektocht in Nederland

In Nederland is het begin deze maand ook nog voorgekomen dat de winnaar van een loterij zich niet direct melde. Het ging om een bedrag van €12,8 miljoen in de omgeving Bleiswijk. De anonieme winnaar melde zich na een hoop media-aandacht.

Jackpot EuroMillions

Het gaat om de één na grootste jackpot ooit bij EuroMillions. De grootste jackpot ging om 220 miljoen euro, deze viel op 15 oktober 2021 in Frankrijk. Het precieze bedrag van de jackpot waar het nu om gaat is maar liefst 215.840.341 euro. De Camelot Group laat weten dat het wel de grootste prijs ooit is uitgekeerd door een loterij in het Verenigd Koninkrijk.

De winnaar kocht een lot met de volgende cijfers en sterren:

⬤3 ⬤25 ⬤27 ⬤28 ⬤29 ✭4 ✭9

De loterij heeft aan alle deelnemers uit het Verenigd Koninkrijk gevraagd om hun lot nogmaals te controleren omdat de winnaar nog steeds niet bekend is.

De EuroMillions moest wel vaker op zoek naar de winnaar van een groot geldbedrag. In België werd, in september 2021, gezocht naar de persoon die €21 miljoen euro had gewonnen.

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x