De gokindustrie zamelt geld in voor de oorlog in Oekraïne.

De gokindustrie zamelt geld in voor de oorlog in Oekraïne.

Via een GoFundMe campagne zamelt de iGaming Industrie geld in voor Oekraïne. De campagne is opgericht door Rasmus Sojmark, CEO van SBC & Sports Global Group.

Op moment van schrijven heeft de GoFundMe campagne £253.385 opgehaald. Betsson Group heeft in totaal £10.000 gedoneerd, net als Microgaming en Games Global. Clarion Gaming heeft net als Just for the Win £5000 gedoneerd. Er zijn nog meer grote donaties maar hiervoor verwijzen we graag naar de campagne zelf.

Oproep tot doneren.

De organisatoren roepen op om nog een laatste duw te geven om het geldbedrag nog wat op te schroeven. Het opgehaalde bedrag wordt gedoneerd aan Choose Love. Dit is een liefdadigheidsinstelling die donaties geeft aan niet-gouvermentele organisaties die ter plaatse humanitaire hulp aanbieden.

Choose Love heeft $1,4 miljoen toegezegd aan de humanitaire organisaties en daar komt het bedrag dat is opgehaald door de iGaming Industrie nog bij.

 

De wereldwijde gokindustrie is een familie en wat de afgelopen dagen duidelijk is geworden, is de grote verantwoordelijkheid die zij voelt bij het verlenen van hulp aan de bevolking van Oekraïne. De meeste organisaties hebben mensen van het land in dienst, of hebben zaken gedaan in de regio, een borrel met ze gedaan en vooral vrienden met ze gemaakt.

Daarom hebben verschillende organisaties binnen de goksector samengewerkt om via deze GoFundMe-campagne een mechanisme op te zetten waarmee iedereen het Oekraïense volk op dit moment kan helpen.

Valt te lezen op de GoFundMe pagina

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x