Ksa waarschuwt vergunninghouder: ‘Stop met verboden reclame op twitter’.

Een Nederlandse sportsbook waar je online sportweddenschappen kunt afsluiten, is door de Kansspelautoriteit op de vingers getikt. De aanbieder moet per direct stoppen met het reclame maken op twitter tijdens voetbalwedstrijden. Om welke vergunninghouder het gaat maakt de Ksa niet bekend.

Tijdens sportwedstrijden mag er geen reclame gemaakt worden voor weddenschappen op de wedstrijd die op dat moment bezig is. Hiermee willen ze consumenten beschermen tegen een impulsieve deelname.

De aanbieder in kwestie twitterde tijdens de wedstijd het score verloop gepaard met de quoteringen. De Ksa deed onderzoek toen zij een signaal kregen en sommeerde de bookmaker in kwestie te stoppen en herhaling te voorkomen. De aanbieder gaf hier direct gehoor aan. Wanneer de aanbieder in herhaling valt dan zal de Ksa niet aarzelen om zwaardere middelen in te zetten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x