Oprichter Loterijverlies moet vier jaar cel in voor verduistering van miljoenen!

Miljoenen verduisterd door oprichter Loterijverlies

Ferdy R, de oprichter van Stichting Loterijverlies wordt beschuldigd van verduistering en belastingfraude. Justitie eist vier jaar gevangenisstraf waarvan zes maande voorwaardelijk. Ferdy, die met zijn stichting meerdere rechtszaken van de Staatsloterij heeft gewonnen ging er zelf met de miljoeneninleg van deelnemers vandoor.

Deelnemers konden voor een bedrag van €35 mee doen aan de rechtszaken van Stichting Loterijverlies. Ferdy zou 2,8 miljoen euro hebben verduisterd naar een buitenlandse bankrekening. Wanneer hij het geld dat op deze rekening staat niet terugbetaald aan de gedupeerden zou hij zelfs tot vijf jaar onvoorwaardelijk moeten krijgen, zo vindt het OM.

De oprichter wordt er van verdacht het geld door te schuiven naar de Kanaaleilanden omdat het daar belastingtechnisch beter is. Met het geld heeft hij zijn villa in Bergen gekocht. Tevens wordt hij er van verdacht de Belastingdienst te hebben opgelicht. De Fiscus zou 396.000 euro aan omzet belasting en 668.000 aan inkomstenbelasting hebben misgelopen.

Stichting Loterijverlies.

De stichting had meer dan 194.000 (ex)-deelnemers die zich aansloten bij de rechtszaken tegen de Staatsloterij. De loterij liet tot 2008 niet gekochte loten meedoen aan de loting voor grote geldprijzen. Radar maakte hier in 2007 een uitzending over waarop Ferdy in 2008 Stichting Loterijverlies heeft opgericht.

In 2018 werd Ferdy door de FIOD opgepakt. Na een maand kwam hij weer op vrije voeten. Ook een schikking met de stichting mislukte.

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x