Huidige vergunning voor offline wedden op paardenraces verloopt.

vergunning wedden paardenraces 2022

Op dit moment is er maar één vergunning voor het offline wedden op paardenraces. Hiervoor is een totalisatorvergunning vereist. De huidige vergunning loopt af op 30 juni 2022 en is in het bezit van ZEturf (het voormalige Runnerz). Zij zijn het enige bedrijf dat offline weddenschappen mag afsluiten op paardenraces. Hierdoor is er dus een wettelijke monopolie. De Kansspelautoriteit is een nieuwegunningsprocedure gestart voor nieuwe totalisatorvergunning. Deze is geldig vanaf 1 juli 2022 tot 30 juni 2027.

Vergunning voor offline wedden op paardenraces.

Om mee te doen aan de aanvraagprocedure van de Ksa is een vergoeding van €32.000 verschuldigd. Dit zijn de kosten die de Kansspelautoriteit maakt en moet vooraf betaald worden. Aanvragen kunnen de gehele maand november ingediend worden. De procedure verloopt in twee fases:

Fase 1

Alle aanvragen worden door de Ksa bekijken. Bedrijven die in aanmerking willen komen voor offline paardenraces weddenschappen worden beoordeeld op verschillende criteria zoals o.a.:

  • Vestigingsplaats
  • Rechtsvorm
  • Continuïteit
  • Intern toezicht
  • Betrouwbaarheid
  • Integriteitsbeleid
  • Aantoonbare ervaring met offline weddenschappen

De Ksa streeft er naar om de eerste fase medio januari 2022 af te ronden.

Fase 2

Wanneer er meerdere bedrijven in aanmerking komen komt er een loting die gedaan wordt door een notaris. De tweede fase vind dan ook alleen plaats wanneer er meerdere bedrijven in aanmerking komen voor een vergunning voor offline weddenschappen op paardenraces. Wanneer er maar één bedrijf door de eerste fase komt dan wordt de vergunning aan dat bedrijf verleend.

Het aanvragen van een totalisatorvergunning kan op de

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x