Boete van ruim 5 ton voor Tipico.com.

Boete van ruim 5 ton voor Tipico.com.

De Nederlandse Kansspelautoriteit heeft een boete van €531.250 opgelegd aan Tipico Co LTD. dat illegaal online kansspelen aanbood aan Nederlandse consumenten via Tipico.com.

Voor het aanbieden van online kansspelen aan Nederlandse spelers geldt een startboete van €200.000 euro. In het geval van Tipico.com is de boete drie keer met €75.000 verhoogd: één voor het aanbieden van bonussen en het grote spelaanbod, één voor het gebruik maken van een ‘inactivity fee’ en één voor het aanbieden van live betting.

Groot spelaanbod: legale Nederlandse aanbieders zullen beperkt worden in spelaanbod.
Bonussen: goksites met Nederlandse licentie mogen geen bonussen geven.
Inactivity Fee: het is verboden om geld van speler zijn/haar account af te schrijven wanneer deze langere periode inactief is.
Live betting: deze vorm van weddenschappen heeft een hoger verslavingsrisico dan weddenschappen die voor een wedstrijd worden afgesloten.

Ook is de boete verhoogd omdat de aanbieder de leeftijd van haar spelers niet zichtbaar worden geverifieerd. De website is ondertussen niet meer met een Nederlands IP adres te bereiken. Vanaf 1 oktober 2021 zullen de eerste Nederlandse goksites met vergunning live gaan.

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x