Might of Zeus

Might of Zeus video slot logo

De release datum van Might of Zeus is nog niet bekend. Ook is de demo-versie nog niet beschikbaar. Hieronder een woord van Platipus:

Kun je het horen? Hoor je de donder die in de verte weerkaatst? Kun je het zien? Kun je de adelaar zien die door de heldere lucht zweeft? De orakels hebben deze dag voorspeld. De dag waarop Zeus zelf op ons sterfelijke vliegtuig zal afstappen om te zien of er een held is die zijn bliksem waardig is!

Verken dit mythische avontuur, dat wordt aangeboden door Platipus. Maak kennis met de Olympiërs en vind hun verborgen schatten, maar vooral: vergeet niet Chain Lightning te verzamelen. Voor deze spelfuncties en geweldige verzamelmechanismen.

Als u een Wild-symbool krijgt, zelfs als dit geen deel uitmaakt van de winnende combinatie, zal uw bliksemteller toenemen met het aantal ontvangen Wild-symbolen. Hoe meer je verzamelt, hoe groter de kans dat de Spin of Zeus wordt geactiveerd.

Wat doet Spin of Zeus?
Welnu, zodra God of Thunder het hoogtepunt van zijn kracht bereikt, zal hij al die bliksem die je hebt verzameld naar beneden sturen om willekeurige symbolen op de rollen te vervangen. Ze zeggen dat de bliksem nooit twee keer op dezelfde plaats valt, maar tijdens Spin of Zeus wel! Tot wel 5 keer zelfs! En als het ene Wild-symbool op het andere landt, krijg je de bonusuitbetaling of zelfs een van de vier Jackpots!

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x