Tienduizenden euro’s gevonden bij illegale gokhal Eindhoven.

Tienduizenden euro’s gevonden bij illegale gokhal Eindhoven.

Zaterdagavond 27 maart heeft de politie in Eindhoven een inval gedaan bij een illegale gokhal aan de Leenderweg. Bij de inval zijn tienduizenden euro’s gevonden. Het precieze bedrag wordt in belang van het onderzoek niet bekendgemaakt. Tijdens de actie zijn ook zestien mannen aangehouden voor illegaal gokken.

Dertien van de verdachten kwamen zondag al vrij en de drie mannen die dinsdag nog vastzaten zullen ook niet voorgeleid worden aan de rechter-commissaris om eventueel langer in voorarrest te houden. De drie mannen worden verdacht van witwassen. De overige mannen worden verdacht van het overtreden van de Wet op Kansspelen. De mannen zaten aan een tafel te gokken, hoogstwaarschijnlijk poker.

Granaat.

Het verbaasde de buurtbewoners niet. In het pand zit een kroeg maar is vanwege corona momenteel dicht. Toch liepen er steeds mannen met tassen binnen en buiten. Ook stonden er vaak dure auto’s. Het is vaker onrustig vertellen buurtbewoners. In 2018 veroorzaakte een handgranaat een explosie. Bij hetzelfde pand. Voor sishalounge Down Town zat er een stripbar in het pand.

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x