13 arrestaties na illegaal gokken in Haags restaurant.

13 arrestaties na illegaal gokken in Haags restaurant.

Een Haags afhaalrestaurant zijn zaterdagavond 2 januari 12 personen aangehouden op verdenking van illegaal gokken, identiteitsfraude en witwassen. “Ook werd er één persoon aangehouden nadat hij een poging deed in te rijden op een agent.” meldt de politie. 

Rond 20:30 vielen meerdere agenten het pand van afhaalrestaurant Tandir Paviljoensgracht in Den Haag binnen en troffen een speelruimte aan met tafels waarop speelkaarten en cash geld lagen. “Alle aanwezigen werden aangehouden op verdenking van illegaal gokken. Enkele aanwezigen worden ook verdacht van witwassen en identiteitsfraude.” aldus de politie. Tijdens het aanhouden probeerde één van de mannen in te rijden op een agent. Hij is aangehouden voor poging tot doodslag.

Bij het afhalen van eten werden bezoekers aangeboden om in een andere ruimte te gokken. Het gaat om mannen van 15 tot 54 jaar die tevens ook allemaal een proces verbaal krijgen voor het overtreden van de corona maatregelen.

De politie doet onderzoek met de douane.  Wanneer u informatie heeft die in het onderzoek kan helpen kunt u contact opnemen met de politie: 0900 8844. Liever anoniem? Bel dan 0800 7000 voor Misdaad Anoniem.

©Afbeelding politie.nl

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x