Nederlandse Loterij neemt voorbereidingen voor legalisering online gokken.

Nederlandse Loterij neemt voorbereidingen voor legalisering online gokken.

De Nederlandse Loterij heeft haar samenwerking met Scientific Games uitgebreid. Dit om spelers van de Nederlandse Loterij een volledig digitale oplossing voor sportweddenschappen te bieden. De nieuwe deal zal er voor zorgen dat Scientific een volledig end-to-end oplossing zal leveren voor sportweddenschappen – die ook op mobiel en tablet beschikbaar zal zijn – voor de Nederlandse speler. Scientific’s end-to-end oplossing heet OpenSports en is pas sinds een aantal weken gelanceerd. De nieuwe deal tussen beide partijen heeft te maken met de legalisering van online gokken in Nederland.

Keith O’Loughlin, SUP Sportsbook and Platformers Digital voor Scientific Games, zei: ”Onze OpenSports oplossing is een vanzelfsprekendheid voor de Nederlandse Loterij. We erkennen het belang van de overgang van een aanbieder van sporttechnologie naar een full-service, end-to-end sportsbook partner. Teams van Scientific Games hebben de volledige productsuite opnieuw ontworpen door de speler centraal te stellen in onze besluitvorming. Sportweddenschappen worden momenteel gepositioneerd in de kern van de wereldwijde groei voor de loterij- en gamingindustrie, en we zullen NLO geavanceerde innovatie bieden om hun aanhoudende succes in Nederland te voeden.

Kansspelen van de Nederlandse Loterij

De zeven kansspelen van de Nederlandse Loterij op moment van schrijven

Scientific Games OpenSports.

OpenSports biedt klanten van Scientific Games één van ’s werelds krachtigste goksystemen via OpenBet ™. Ook biedt het speleraccounttechologie via OpenPlatform, risico en handel via OpenTrade, kant-en-klaar frontend via OpenEngage en de marketingdiensten via het speciale OpenAccelerate product. Scientific biedt dus de complete oplossing waar NLO gebruik van gaat maken.
Sam Depoortere, Business Director Sportsbook voor de Nederlandse Loterij, zei: “Wij zijn verheugd om onze spelers een Sportsbook te kunnen aanbieden dat kwaliteit en stabiliteit hoog in het vaandel houdt. Door onze samenwerking met Scientific Games uit te breiden kunnen we nieuwe spelers winnen en onze bestaande spelers betrokken houden.

Nederlandse Loterij.

De Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen in Nederland. Toto, Staatsloterij, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Lotto. Naast kansspelbelasting draagt het grootste gokbedrijf van Nederland ook 15% aan goede doelen af. De Nederlandse Loterij is in 2016 voortgekomen uit een fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en de Lotto.

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x