Cryptomunt Ripple stijgt met 50%.

Cryptomunt Ripple logo

Cryptomunt Ripple heeft sinds eergisteren een enorme koersstijging en het ziet er naar uit dat deze voorlopig nog blijft stijgen. Is het verstandig om nu in te stappen of is het beter om te wachten?
Omdat NOGP niet alleen voor Nederlands Online Gokportaal staat maar ook voor Nederlands Online Geldportaal brengen wij ook graag het laatste nieuws over de beurs en cryptomunten. De enorme stijging van de Ripple koers is begonnen op 18 september. De stijging komt mede doordat er een aantal positieve aankondigingen waren vanuit Ripple.

Waarom stijgt Ripple zo snel?

De reden van de stijging van de Ripple koers komt omdat er wordt aangekondigd dat het xRapid platform binnen één maand gelanceerd wordt. Het platform was tot nu toe alleen beschikbaar voor business-to-business. Hier komt verandering in en binnen kort kan dus iedereen gebruik maken van het platform. Daar bovenop kwam ook nog eens het nieuws dat PNC al haar internationale betalingen via het Ripple Net gaat verwerken. PNC is één van de grootste banken in Amerika. Het is dus ook niet gek dat de Ripple koers hier flink door stijgt.

Is het verstandig om nu te investeren in Ripple?

Bij cryptomunten is het enorm lastig om te voorspellen wat de koers gaat doen. Al verwachten wij wel dat de Ripple koers zal stijgen tot de lancering van het xRapid platform. Deze positieve aankondigingen geeft ook investeerders weer vertrouwen. Door het nieuws van Ripple stijgen ook de andere cryptomunten. Wij verwachten daarom ook niet dat de koers weer terug zal zakken naar een diepte punt. Wanneer u van plan bent om te traden in Ripple weet dan wel dat dit een enorm risico met zich mee kan brengen. De koers van cryptomunten blijft altijd instabiel. Zet dus alleen geld in wat u kunt missen. Hieronder vindt u geaccrediteerde online brokers waarbij u kunt traden op Ripple.

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x