WK 2018 is nog maar net voorbij: Wedden op EK 2020 kan nu al

Bingoal

Binnenkort live in Nederland
7.2

Awesome

7.2

User Avg

WK 2018 is nog maar net voorbij: Wedden op EK 2020 kan nu al

WK 2018 is nog maar net voorbij: Wedden op EK 2020 kan nu al

Frankrijk mag zich voor de tweede keer wereldkampioen noemen. De trofee gaat weer naar Frankrijk. Het WK van 2018 is nog niet eens voorbij en er kunnen al weddenschappen geplaatst worden voor het EK van 2020. Wanneer we de quoteringen van Bingoal moeten geloven gaat ook Frankrijk het EK winnen. Met een quotering van 5.25 staan zij op één bij deze bookmaker. Het is bizar dat twee jaar van te voren al ingezet kan worden op de winnaar van EK 2020. Maar voor de online wedders onder ons is dit natuurlijk geweldig. Het is overigens nog niet bij iedere online bookmaker mogelijk. Zover wij hebben gezien kan het op dit moment alleen nog maar bij Bingoal en Mr. Green.

EK 2020 quoteringen

Lijst met quoteringen bij wedden op EK 2020

Wedden op het EK 2020

Het is écht waar. Bij sommige bookmakers kan er nu al gewed worden op wie de EURO 2020 gaat winnen. Het is overigens nog maar de enige weddenschap de geplaatst kan worden. Een groot voordeel om nu al een weddenschap te plaatsen is dat de quoteringen vreselijk hoog zijn. Zo hoog dat sommige minder populaire landen zelfs een quotering van 1000 hebben. Het is ook mogelijk om op meerdere landen in te zetten. Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren om te kijken wie de hoogste kans heeft om het EK van 2020 te winnen. Zo kan er o.a. gekeken worden naar de FIFA ranglijst of op basis van instinct. Natuurlijk kan er ook gekeken worden naar de prestaties in de kwalificatieperiode.

In de loop richting het EK 2020 zullen er gegarandeerd meerdere weddenschappen afgesloten kunnen worden. Bijvoorbeeld hoeveel goals er in een wedstrijd gescoord worden en zelfs op een exacte uitslag kan straks gewed worden.

[maxbutton id=”4″ url=”https://www.gambling-affiliation.com/cpc/v=BQXThkfaxR7vUCkkPC9HNOX-A75GdGQQLQgbhowb5Qw_GA7331V2″ text=”WIE GAAT HET EK 2020? ZET IN EN GENIET VAN 300% WELKOMSTBONUS ” linktitle=”Klik hier om naar Bingoal te gaan” ]

Het Europees Wereldkampioenschap wordt gespeeld in 13 verschillende landen en de finale wordt gespeeld in London. Voor nu moeten wij nog twee jaar wachten.

Online bookmakers

Bij onderstaande bookmakers kan er uiteraard ook gewed worden. Hoe dichter we bij het EK van 2020 komen hoe meer weddenschappen te vinden zijn. Op moment van schrijven is het alleen bij Bingoal mogelijk om in te zetten op het EK van 2020.

Afbeelding: NOS

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x