Facebook komt waarschijnlijk met eigen cryptomunt

Facebook cryptomunt

Op dit moment is het niet meer dan een gerucht en weten we niet zeker of het waar is. Volgens verschillende nieuwsbronnen zal Facebook werken aan een eigen cryptomunt. Op dit moment is er nog vrij weinig bekend over de munt en wat Facebook er precies mee van plan is. DasKapital.nl spreekt van wereldheerschappij.

Op dit moment onderzoekt Facebook nog welke voordelen de eigen cryptomunt met zich mee kan brengen. Ze hebben zelfs een nieuw team aangewezen onder leiding van David Morcus om te onderzoeken wat voor nut de blockchain-technologie kan hebben voor haar platform. David Morcus was vier jaar lang verantwoordelijk voor de Messenger App van Facebook en heeft sinds vorig jaar een zetel in het raad van bestuur van de cryptobeurs Coinbase. Facebook zelf ontkent uiteraard nog dat ze bezig zijn met een eigen cryptocurrency. Wij denken dat deze cryptomunt er zeker zal komen en een interessante ontwikkeling kan zijn aangezien Facebook twee miljard gebruikers kent.

De cryptomunt zal gebruikt kunnen worden voor betalingen op het eigen platform en de games die te bespelen zijn. Ook voor het bestaande marketplace sectie, waar tegenwoordig iedereen spullen kan kopen en verkopen, zal het een mooie toevoeging zijn. Daarnaast valt er vast ook wel iets te bedenken voor de andere apps van Facebook zoals Instagram, Whatsapp, en Messenger. Al bij al, mocht het nieuws kloppen zal het zeker nog een geruime tijd duren voordat de cryptomunt echt de lucht in gaat.

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x