Unibet doneert geld aan goed doel bij perfecte gooi van Van Gerwen

Unibet doneert geld aan goed doel bij perfecte gooi van Van Gerwen

Wanneer de Nederlandse darter Michael van Gerwen een 180 of 177 gooit tijdens de premier league maakt de sponsor Unibet een bedrag naar Be Gamble Aware. Dit is een stichting die zich inzet voor verantwoord gokken.

Unibet speelt in op de actie van Mighty Mike. Hij doneert namelijk 115 euro voor elke 180’er die hij gooit aan Make-A-Wish fundation. Het geld wordt verdeeld over de Nederlandse en Engelse tak van de stichting die zich inzet om de wensen van ernstig zieke kinderen te vervullen.

Vorig jaar gooide Van Gerwen nog 54 keer een 180’er. De Nederlandse darter speelt dit jaar niet alleen voor zichzelf. “Ik vind het mooi om met mijn talent iets voor anderen te doen” aldus Mighty Mike, de bijnaam van de Nederlandse darter. Hij geeft wel aan dat hij zijn eigen spel blijft spelen: “Als een andere triple beter uitkomt zal ik daar gewoon op mikken.”

Bij verschillende online bookmakers kunt u wedden op hoeveel 180’ers er per wedstrijd worden gegooid. Hieronder vindt u de verschillende bookmakers.

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x