Rabobit: een cryptocurrency wallet van de Rabobank

Rabobit: een cryptocurrency wallet van de Rabobank

Onlangs heeft de Rabobank de website van Rabobit gelanceerd en dit heeft in Nederland voor heel wat opschudding gezorgd. Volgens vele zou het hier gaan om een scam maar al snel blijkt dat de website van de Rabobank zelf is.

Volgens de bank zou het gaan om een idee voor in de toekomst en de website is alleen gelanceerd om te kijken of er genoeg geïnteresseerden zijn. Het is wel heel opvallend dat een bank als de Rabobank hiermee bezig is. De banken zijn regelmatig in het nieuws geweest dat ze stellig tegen cryptocurrency zijn. De cryptomunten zorgen er voor dat ze onze economie achteruit gaat en de euro, dollar en andere standaard valuta’s minder waard worden. Het is daarom ook geen wonder dat heel de wereld het innovatieve project van de Rabobank heeft meegekregen.

Op de site van Rabobit kunt u op dit moment nog niet veel doen. Wel kunt u uw naam en email adres achterhalen om op de hoogte gehouden te worden wanneer er een officieel besluit wordt genomen. Wanneer dit idee werkelijk uitgevoerd wordt zal het gat tussen de cryptocurrency en de bank gedicht kunnen worden en kunt u in de toekomst misschien wel Bitcoins gaan pinnen bij een pinautomaat. Of uw boodschappen afrekenen met Litecoin en ga zo maar door. Het zal veel nieuwe mogelijkheden geven in ons dagelijks leven. Voor nu is het nog afwachten of het project daadwerkelijk wordt doorgevoerd.

Rabobit aanmelden

Op rabobit.nl kon u zich aanmelden om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelen van dit innovatie idee.

Ripple is de voorloper van Rabobit

Op dit moment is Ripple de voorlopen van de Rabobit. Ripple is niet ontwikkeld om banken te vernietigen maar om een brug te vormen tussen de klassieke valuta (euro en dollar) en de cryptocurrency. Het is daarom ook niet vreemd dat Ripple wordt gesteund door meerdere grote banken.

Rabobit offline

Inmiddels is de site van Rabobit offline en weten wij niet of deze nog de lucht in gaat. Wij hopen in ieder geval dat het gat tussen de cryptocurrency en de bank op deze manier gedicht kan worden en zo te kunnen kijken naar verdere ontwikkelen in de toekomst.

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x