Wedden op cyclocrosswedstrijd Vestingcross in Hulst

Wedden op Vestingcross 2018

Morgen (18-02-2018) is het de tweede editie van de Vestingcross in Hulst. Vorig jaar was de grote winnaar de Nederlander Mathieu van der Poel. Nederlander Lars van der Haar werd tweede en Wout van Aert derde. Veldrijden is vooral in België zeer populair, en ook hebben wij voor deze sport weer een fantastische bookmaker gevonden. Kijkt u morgen naar Vestingcross 2018? Of gaat u naar de vestingstad Hulst om deze wedstrijd te bekijken? Dan kunt u het nog spannender te maken door te wedden op deze wedstrijd. Veldrijden is populair en wij zijn er van overtuigd dat meerdere mensen op zoek zijn naar een goede bookmaker. Niet veel bookmakers bieden onbekende wedstrijden aan. Zelfs de sponsor BetFIRST niet. BingoAl is de enige bookmaker waarbij u kunt wedden op Vestingcross 2018.

Veldrijden is in België zeer populair en ook veel mensen houden er van om te wedden op veldrijden. Wij vinden het belangrijk dat dit gebeurd bij een betrouwbare en goede bookmaker. Hieronder vindt u de enige legale Belgische bookmaker waarbij u kunt wedden op de Cyclocrosswedstrijd Vestingcross 2018.

Wedden op Vestingcross 2018 bij Bingoal

Bingoal is een online bookmaker waar u sportweddenschappen kunt afsluiten. Dit is één van de weinige online bookmakers waar u ook kunt wedden op de Vestingcross die zondag 18-02-2018 plaatsvindt. Hier kunt u wedden op de dames die om 13:45 zullen starten met de veldwedstrijd in Hulst. Vanaf 15:00 beginnen de heren aan hun veldwedstrijd. Bingoal heeft een licentie van de Belgische Kansspelcommissie en opereert onder vergunningsnummer FA+116870. U kunt uw sportweddenschap nu al plaatsen via onderstaande banner.

Wedden bij Bingoal

Klik op de banner hier boven om uw weddenschap op Vestingcross 2018 te plaatsen bij Bingoal

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lost Password

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x