Legaal geld verdienen met wiet: Beleggen in marihuana

Legaal geld verdienen met wiet: Beleggen in marihuana

U hoeft geen straatdealer of coffeeshop eigenaar te zijn om geld te verdienen met marihuana. Er zijn beursgenoteerde cannabisbedrijven en speciale wiet-trackers waar u in kunt investeren. Steeds meer Amerikaanse staten willen het product legaliseren voor recreatief en medisch gebruik en dat betekend flinke stijgen voor cannabisbedrijven die op de beurs staan. Ondertussen gebruiken 29 van de 50 staten cannabis voor medische doeleinden. Hierdoor groeit deze sector als kool: een goed moment om te investeren op de beurs. Volgens de ArcVieuw Group bedroeg de marihuanamarkt in Amerika in 2016 $ 6,7 miljard. Dit is een groei van maar liefst 30% ten opzichte van 2016.

Ook Canada en Australië is dicht bij de legalisering van cannabis. Wietbedrijven als Aurora en Canopy waren bij beleggers begin januari 2017 populairder dan de Bitcoin koers. Zodra de legalisering bij Canada en Australië rond is wordt er weer een flinke stijging verwacht.

Beleggen in wiet ETF

Met de realisering van de Horizons Medical Marijuana Life Sciences ETF is het voor iedereen mogelijk om op een goedkope manier te gaan beleggen in de wietindustrie. Zo kunt u inspelen op de groei in de Noord-Amerikaanse cannabismarkt. Vanaf 5 april 2017 is het mogelijk om te handelen op de Toronto Stock Exchange. Dit is een tracker die exact de North American Medical Marijuana Index volgt. Hier kunt u alle Noord-Amerikaanse bedrijven uit de wietindustrie vinden zoals distributeurs en producenten maar ook medische bedrijven.

De beste marihuana aandelen van 2018

Er zijn een aantal bekende Noord-Amerikaanse bedrijven waar beleggers graag op beleggen. Denk hierbij aan GW Pharmaceuticals, Aurora Cannabis en Canopy Growth. Hieronder vindt u een top 5 van de grootste marihuana producenten ter wereld. Het is aan u op welke u wilt gaan beleggen.

#5 Cara Therapeutics (CARA)
Cara Therapeutics is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bestrijden van pijn. De legalisering van cannabis zorgt er voor dat dit aandeel flink zal stijgen. Cannabis wordt als medicijn steeds belangrijker voor zulke bedrijven. Cara Therapeutics is nummer 10 van de grootste medische marihuana producenten ter wereld en is voornamelijk actief in de Verenigde Staten.

Cara Therapeutics

Cara Therapeutics Koers – Geraadpleegd 21-02-2018

#4 Aphria (APH)
Dit bedrijf produceert, destribueert en verkoopt medische marihuana. Zij bieden klanten cannabisolie die uit gedroogde marihuana komt. Apharia opereert voornamelijk vanuit Canada en er wordt verwacht dat de legalisering in Canada zeker dit jaar (2018) rond is.

Aphria Koers

Aphria Koers – Geraadpleegd 21-02-2018

#3 Aurora Cannabis (ACB)
Ook dit bedrijf zit gevestigd in Canada, Vancouver. Aurora Cannabis is een erkend producent voor medische marihuana en beschikt ook over verschillende dochterondernemingen. Aurora bestaat al een aantal jaren maar heeft pas omzet gedraaid in 2016. Hier verwachten ze een grote omzetgroei. In 2016 was dit nog $ 18 miljoen en ze verwachten in 2020 $ 300 miljoen omzet te draaien.

Aurora Cannabis Koers

Aurora Cannabis Koers – Geraadpleegd 22-02-2018

#2 Arena Pharmaceuticals (ARNA)
Arena Parmaceuticals staat op de tweede plaats en heeft zijn hoofdkwartier in San Diego. Arena Pharmaceuticals is een biotechnologie onderneming en produceert naast medicijnen voor diabetes en stofwisselingsziekten ook medische marihuana. Analaisten verwachten bij dit bedrijf wat actief is in de VS verliesgevendblijf en er wordt nauwelijks omzetgroei verwacht.

Arena Pharmaceuticals Koers

Arena Pharmaceuticals Koers – Geraadpleegd 21-02-2018

#1 Canopy Growth (WEED)
Canopy Growth is het grootste beursgenoteerde wietbedrijf dat we kennen. In 2017 heeft dit bedrijf haar aandeel verdubbeld. De onderneming is ook al jaren lang bekend onder de beleggers. Dit bedrijf is genoteerd aan de Toronto Stock Exchange in Canada en is volgens de cijfers op dit moment maar liefst $ 2,5 miljard waard. Analisten verwachten komende jaren nog een flinke groei op de Canopy Growth. In 2020 wordt een omzet van $ 400 miljoen verwacht.

Canopy Growth Koers

Canopy Growth Koers – Geraadpleegd 21-02-2018

Gokportaal is het hoofd-admin account van NOGP.net. Ook worden er via dit account casino-gerelateerde teksten geplaatst.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
han

wil gaan beleggen in de canadese wiet ,hoe begin ik ..ben een leek

Lost Password

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x